14. June 2018
Vožnja u automobilu bila bi nemoguća tijekom kasnih noćnih sati i mraka bez svjetla za auto. Danas se je način rasvjete promijenio u većini polja, pa su tako i kod automobila LED svjetla zamijenila halogene sijalice. Osim normalnih dnevnih svjetla na auto postoji i niz drugih svjetla, a to su maglenke, pozicije, te duga svjetla.
28. May 2018
Kod automobila krovni nosači spadaju u dodatnu opremu, no ova oprema je neophodan dodatak za vaš automobil, pogotovo kod putovanja. Oni su ujedno i najpopularnija dodatna oprema za automobil, uz krovnu kutiju koja je popularna također za nošenje stvari kod putovanja. Krovni nosaču popularni su jer nebitno za što vam treba prijevoz, oni će poslužiti. Neovisno o tome da li prevozite skije, bicikle ili primjerice neki teret, bez krovnih nosača nemoguće je to prevoziti na automobilu. Oni...
25. May 2018
Dolazak lijepog vremena povezuje se s mnogim stvarima. Neki će odmah pomisliti na prirodu koja kao da ponovo oživi i koja to pokazuje prekrasnim bojama cvijeća i zelenila. Oni koji su često u prometu će to povezati s povećanim brojem vozača motora na cestama. Sve je više zaljubljenika u vožnju motorom i oni jedva čekaju lijepo vrijeme da mogu izvaditi svoj motor iz garaže i krenuti u vožnju.